XXX

Lieh technický, 500 ml

2,64 s DPH / ks 2,20 € bez DPH / ks
Dodanie 3-5 dní
Obj. čislo:
311024

Lieh technický, 500 ml

Technický lieh:

Použitie:
- technické účely
- riedenie liehových náterových hmôt
- čistenie
- do liehových varičov

NEBEZPEČENSTVO! Veľmi horľavá kvapalina a pary. Spôsobuje vážne podráždenie očí. V prípade potreby lekárskej pomoci majte k dispozícií obal alebo etiketu výrobku.
- Uchovajte mimo dosahu deti.
- Uchovajte mimo dosahu tepla, horúcich povrchov, iskier, otvoreného ohňa a iných zápalných zdrojov.
- Pri práci s technickým liehom nefajčite!
- Zabráňte vdychovaniu hmly,pár a aerosolov.
- Noste ochranné pracovné rukavice, odev a okuliare.

PRI KONTAKTE S POKOŽKOU (alebo vlasmi):
- Vyzlečte všetky kontaminované časti odevu.
- Pokožku ihneď opláchnite vodou.

PRI ZASIAHNUTÍ OČÍ:
- Niekoľko minút ich opatrne vyplachujte vodou.
- V prípade, že používate kontaktne šošovky odstráňte ich a pokračujte vo vyplachovaní.

V PRÍPADE POŽIARU:
- Na hasenie použite trieštený vodný prúd alebo prášok alebo špeciálnu penu (poďla charakteru požiaru).

- Uchovajte na dobre vetranom mieste.
- Nádobu uchovávajte tesne uzavrenú.
- Obsah nádoby zneškodnite v súlade s platnými predpismi.
- Obal nehádžte do ohňa (Hrozí nebezpečenstvo ybuchu)

ZLOŽENIE:
- etanol.
- denaturačné činidlá (butanón, isopropanol, denatonium benzoát).

Spotrebujte do 30 mesiacov od dátumu výroby (vyznaćení na obale)

Parametre

Hmotnosť 0,46 kg
  • Telefonické objednávky

         +421 911 803 636

  • Doprava zadarmo
    pre objednávky nad 69 €
  • Tovar na sklade
    expedujeme do 24 hod.
  • Zákaznícky servis
    a starostlivosť
  • Viac ako

    20 000 položiek skladom

  • Kamenná predajňa

     

Najdôležitejšie novinky priamo na váš email

Získajte zaujímavé informácie vždy medzi prvými

Vaše osobné údaje (email) budeme spracovávať len za týmto účelom v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Súhlas potvrdíte kliknutím na odkaz, ktorý vám pošleme na váš email. Súhlas môžete kedykoľvek odvolať písomne, emailom alebo kliknutím na odkaz z ktoréhokoľvek informačného emailu.